Country house

Vi säljer möbler och inredningsdetaljer formgivna av Sveriges och Europas främsta designers - samt kläder från brittiska Barbour

Country house

Vi säljer möbler och inredningsdetaljer formgivna av Sveriges och Europas främsta designers - samt kläder från brittiska Barbour

COUNTRY HOUSE öppnade i maj 2001 i stallet på gården Backen - vid Södersjön i Almunge, tre mil öster om Uppsala och tre mil norr om Arlanda.

 

Att förverkliga en dröm

Jag har alltid haft ett stort intresse för möbler och inredningsdetaljer. Att starta butiken var en mångårig dröm som gick i uppfyllelse. 

Allt i butiken är noga utvalt och vi säljer bara det som vi själva tycker om. Det finns ett engagemang och passion för det som erbjuds.

 

Kvalitet, design och funktion 

I butiken finner du smakprov på varor från de bästa leverantörerna - där kvalitet, design och funktion är ledord - och sortimentet förändras ständigt.

Vi säljer möbler och inredningsdetaljer formgivna av Sveriges och Europas främsta designers, samt kläder från Barbour, Dubarry, Dale och  Modes Stockholm med flera.

Vi har handplockade inredningsdetaljer från hela världen. 

Hos Country House hittar du den perfekta presenten till födelsedag, fest, bröllop eller student.

 

Letar du efter något speciellt?

Om du söker något speciellt inom inredning - dra dig inte från att höra med oss. Vi brukar kunna lösa de flesta önskningar.

 

Vill du vara först att se våra nyheter?

Håll dig underrättad om nyheter & evenemang genom att prenumerera på vårt Nyhetsbrev på Startsidan eller Gilla Country House på Facebook.


Webshopen är vårt skyltfönster till Country House vänner över hela landet. Det är ännu lättare att handla hos oss.

Vi hoppas att du gillar vår webshop! 

Om det är något du letar efter, men inte hittar genast - skicka ett meddelande på kontaktsidan så återkommer vi inom kort. 

 

Varmt välkommen till Country House och vår webshop! 

Merike Ronéus

 

Ronéus & Ronéus AB - Org Nr 556303-3884

Innehar F-skattsedel